Erfarenheter av Röjk?

on

Så, min familj är sjuk. Som i ynkliga och febriga. Fast mest verkar de ha ont i kroppen (nåja, det har jag faktiskt med haft men lite lindrigare). Det är såklart lite trist, för vi skulle vara på väg ner till stugan imorgon. Istället fortsätter vi hänga hemma några dagar till, vilket gör mig rastlös. Jag som ändå inte alltid vill göra saker mest hela tiden. Men det är förstås jättesynd om dem, även om femåringen äntligen är feberfri och pigg.

Så, vi ska hitta ett par skidglasögon och ett värmande mellanlager till mig eftersom jag inte riktigt är kittad för en skidsemester fullt ut. En gång i tiden hade jag ett par jättebra glasögon, men de blev utlånade till någon på en av Es jobbturer och kom aldrig tillbaka. Jag har spanat lite på Länna Sport och hittat dessa snyggingar från Scott som jag tror kan passa mig. Mitt mål är självklart att vara en smällkaramell som syns i backen – allt annat är ju bara tråkigt!

skidglasögonFast allra mest behöver jag det där mellanlagret. Jag har ett jättebra merinoullunderställ, en någorlunda grym skidjacka att använda men däremellan har jag bara fleecejackor som inte riktigt håller måttet. Så, jag har spanat och bestämt mig för att julklappspengarna kanske får gå till en Röjk – The Monk. Det här med riktigt bra funktionskläder är en dyr investering, men de gör också en otrolig skillnad och jag räknar med att det ska hålla många, många år till skillnad från lite billigare inköp. Någon som har erfarenhet av just Röjkröjk

3 Comments Add yours

 1. Linda says:

  Ingen erfarenhet av Röjk, men jag har investerat i Houdini som jag kan rekommendera. Passar alla årstider på olika sätt . Gillar materialet som är ganska “glansigt” och liksom stiger skönt under ytterkläder när det är mellanlager.

  Like

  1. Ämma says:

   Jag valde faktiskt mellan en Houdini och en Haglöfs idag och den senare vann, tyvärr funkar inte passformen på Houdini för mig just nu utan det bara rullar upp sig. Röjken däremot har jag inte sett röken av, för den har inte funnits i någon butik där jag letat tyvärr…

   Like

   1. Linda says:

    Jag har en Haglöfs i mikrofleece också som jag bott i hela kalla Norrlands julen… 🙂 synd att Houdini inte passar, jag gillar den verkligen att åka skidor med, men den sitter som smäck på mig, rör sig inte en millimeter.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.