Resor: Peppen. Och SNÖN!

Nej, inte här – visserligen ligger det ett litet lager puder här på marken eftersom det är fasligt kallt och solen lett mot oss hela dagen. Men i Val d’Isere däremot har det varit snålt med den vita varan, vilket gjort att de första världscupstävlingarna ställdes in för några veckor sen. Idag däremot har snön lagt ett tungt täcke över dalen och Langley Hotel La Foret där vi ska bo. Jag är i extas över de nyheterna, hoppas på att det innebär att större del av skidsystemet öppnar för “trafik” snart. 

En vecka till avresa, jag är så pepp så det är löjligt. Men det här med skidåkningen – hur ska det egentligen gå? Hur svårt är det att åka skidor? 

One Comment Add yours

  1. Åh, åh, åh! Det kommer dröja innan jag får iväg min sambo på en skidresa, men jag älskar! Jag och en kompis håller på att övertala våra respektive om att det faktiskt ÄR otroligt roligt och mysigt.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.