Sjukstuga

on

Jag har spenderat hela veckan på hemmaplan, först VAB för det lilla barnet som hade feber och var dunderförkyld och nu ja, nu är det min tur. Jag är ändå rätt nöjd, för nu slår jag två flugor i en smäll med min skada i benet (som håller på att läka – YEAY!) och är sjuk samtidigt. Med andra ord borde jag vara fit for fight i nästa vecka om jag har tur.Ja, allt vore väl egentligen frid och fröjd om det inte vore för att E befinner sig i Sälen för nöjen och jag är själv med barnen. Som fått ställa in både julgransplundring och morgondagens kalas (igen) för Lillasystern. De är inte helt nöjda med mig, men vi lyxar med att få sova i koja, åt glass till fredagsmys och idag ska vi nog tusan ha filmkväll. Kan hända att jag somnar innan kl 20.

2 Comments Add yours

 1. Ullrika says:

  Blä. Nu måste väl ändå bacillerna snart vara borta?!

  Like

  1. Ämma says:

   Nu. Snart. Inte riktigt än. Harklar mig fortfarande fram och snuvar värre än värst.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.