Jakten på passformen börjar NU!

on

Jag skrev på Instagram tidigare om det där faktumet att jag höll på att svimma när jag klev upp på vågen häromdagen. Jag försöker hålla mig borta, men just då tog nyfikenheten helt överhanden. Resultatet var trist, sådär riktigt becksvart och även om min prio inte är att ligga på ett visst antal kilon så finns det en övre gräns jag aldrig vill nå som nu är spräckt.

Så med 83 dagar kvar till semester ser jag möjligheten att hinna förändra en del. Som vår mat, som snacksen, som läsken och som bristen på motion i vardagen. Det här att jobba hemifrån är inte bara optimalt alltså.

Steg 1 är maten, vi har nu beställt hem Matkasse från Citygross. Vi har skarvat en hel del här. God mat framför nyttig. Onödigt. Riktigt, riktigt onödigt. Allt går ju i perioder och just nu är vår riktigt usel.

Steg 2 är motionen. På hemmaplan, utomhus. Jag måste hitta pauser för tanke och för att hinna röra på mig.

Steg 3 är mellanmålen. De är min viktigaste felkälla alla kategorier och en viktig åtgärdspunkt.

 Så ja, imorgon kör vi. Idag låter jag bihålorna vila klart!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.