Resor: Boende i S’Illot, Sa Coma, Can Picafort – eller vart?

Som jag redan skrivit så kommer vi spendera tre veckor på Mallorca i sommar, tre veckor som vi tänkte lägga upp på lite olika sätt för att få ut så mycket som möjligt av vår semester. Två av dessa är redan bokade, vi kommer att inleda utanför Campos med världsberömda Es Trenc som närmaste strand för att följa upp med en vecka i lilla Biniaraix i anslutning till Sollér och Fornalutx. Men den tredje veckan?

Vår tanke är att få avsluta på hotell. Ta bort alla krav på matlagning (som vi ser fram emot de andra två veckorna) och slippa hyrbilen. Dessutom vill vi bo nära det något händer, det ska vara möjligt att ge sig ut på en promenad och hitta på något. Stranden ska gärna ligga nära. Självklart behöver det vara någorlunda barnvänligt och det ska inte vara för dyrt.

Eix Alzinar Mar – Ca’n Picafort

De här kriterierna hade inte varit något problem om vi kunde kommit till skott med bokningen redan i höstas när vi beslutade oss för de andra alternativen, men plötsligt är pengarna mycket mindre värda och priserna på rum har skjutit i höjden. Just nu väger vi mellan ett antal olika boenden, främst i områdena runt Sa Coma och Ca’n Picafort, det är så svårt att välja. Kan man få ta ett hotell och flytta det till en annan plats?

Eller kan någon kedja plötsligt ha ett makalöst erbjudande som inte motsvarar en månadslön för en veckas boende? Det vore uppskattat tack. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.