Derby: Sjunker ner i soffan

on

Jag sov jättejättedåligt inatt, vaknade imorse med sprängande huvudvärk och kände mig överkörd av en traktor. På lunchen igår fick jag ta mig en powernap, vilket bara slutade med att jag återigen vaknade kallsvettig och konstig. Idag hoppas jag på att inte känna mig lika usel, för jag är ju inte sjuk – så vad är problemet? Tränade jag för hårt? Kanske.


Ikväll var det dags igen, men inte kändes det fel. Tvärtom var det en asgrym träning och jag gav nästintill allt (fortfarande liiite försiktig med dessa bihålor) när vi jammade, blockade och drillade. Högt och lågt men mest skratt. Nästan två timmar derby och så ett 500 pass på det. Jag tror jag ska sova gott sen va? Imorgon coachar jag juniorerna innan vi ska hem till vänner på middag. Härlig helg väntar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.