Äntligen förstärkning!

on

Vet ni hur mycket jag slitit mitt hår på jobbet ett tag? Inte för att det är tråkigt eller jobbigt. Men för att min dator helt enkelt inte fungerat som den ska. Vilket är så pass frustrerande när man har deadlines utan en chans att hålla dem. Tack vare min nya chef lyckades jag få plocka ut en sprillans ny maskin, vilket var en av vinterns bästa nyheter alla kategorier. För man blir ganska handikappad när saker inte fungerar som de ska. Och jag älskar den redan. Trots att vi bara varit kompisar i några timmar. Processorn är så snabb, så snabb och disken är av allra nyaste variant (likt den i smartphones). Så pass stor skillnad att man kan börja skratta åt det.

Ikväll ska jag helt enkelt ägna mig åt att 1) flytta allt data från gamla datorn 2) installera alla nödvändiga program 3) jobba ikapp!

Och vet ni? Det här nya jobbet alltså. Helt klart mer i min smak. Mycket så. Fast en Mac hade varit trevligare. 

One Comment Add yours

  1. towe says:

    Jag har samma jobbdator och är väldigt imponerad – gillar den faktiskt och det ska mycket till att jag säger det eftersom det är en PC 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.