Om att jag ändå måste se Mr Grey

on

Jag är inget fan av 50 shades hysterin, för även fast jag läste böckerna och såklart var lite fascinerad så är det ju inget mästerverk. Ännu mindre förtjust blev jag ju när det blev klart att det var baserat på fan fiction av Twilight som absolut inte är något jag föll för. Så. Egentligen borde jag inte intressera mig, ändå kan jag inte hålla mig borta.

Skådisen som ska spela Mr Grey har jag spanat på tidigare, främst i The Fall med Gillian Anderson där han spelar en seriemördare. Jamie Dornan är helt enkelt absolut inte alls vad jag förväntat mig utseendemässigt. Så nej, jag borde ännu mer hålla mig borta. Ändå ska jag på bio i nästa vecka just för att titta. För att jag är så jäkla nyfiken. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.