Resor: Om en premiär på Cypern

on

Egentligen skulle jag kunna berätta för er om den där konstiga magsjukan/kräksjukan som gått på knockout för den här familjen, men istället tycker jag vi tittar framåt några månader. För lagom till jag fyller år så sätter vi oss på ett flygplan med vännerna J&C samt deras barn till BlueVillage Althea Beach på Cypern. För egen del blir det en premiär, jag har aldrig satt min fot på cypriotisk mark och utifrån mina geografikunskaper har jag uppenbarligen heller aldrig riktigt haft koll på vart det ligger. Skämskudde för den detaljen.

Så medan vi här kravlar oss till ytan igen, sakta men säkert (fast mest sakta) så drömmer jag om våren som är på väg och allt roligt som väntar runt hörnet. Vi har haft en fantastiskt fin vinter hittills, nu när ljuset börjar återvända känner jag lusten för uteaktiviteter öka desto mer!

//

Fler filmer från Fig Tree Bay, Cypern hos Fritidsresor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.