Shoppingdejt med mig själv!

on

Ikväll gav jag mig iväg när E kom hem från jobbet för att raida lite affärer. Redan förra våren hade jag för avsikt att vårpiffa mig, men det blev liksom inte av. Jag velade och plötsligt var sommaren på plats. Då var det ju lite sent. I år ska jag försöka vara lite mer på bollen, inte låta dagarna bara rinna förbi. Så, jag tog tillfällle och drog iväg en sväng själv. Det behövdes kan jag säga efter en hel vecka kurad hemma, den här sjukan tog verkligen sin tid.

Jag fick jackpot, snubblade nämligen över de skor jag velat ha i flera år och de fanns dessutom i min storlek. Lyckan. En bikerjacka från Lindex på det, lite smycken och andra accessorarer och jag är nog snart redo tror jag? Jackan behöver jag däremot byta, för den blev lite för stor i slutändan. Men ändå, jag fick tid för mig och jag fick början till en ny garderob. Och ett fett hål i plånboken. Men jag kommer ha snygga fötter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.