Tandlös och med plats i förskoleklass

on

Jag gillar bloggen av flera anledningar, men främst för att den är så bra att gå tillbaka och titta i när jag vill hitta milstolpar och ungefär när de inträffade. Ni vet, alla de där små men väldigt stora grejerna som när blöjan försvann, när nappen kastades eller när första tanden for. Stackars Lillasystern dock, för även om jag rapporterade att hon kastade  blöjan för snart ett år sen så har jag nog inte ens berättat att hon slutade med nappen på tidiga höstkanten. Men jaja, nu var det A vi var inne på.

Sedan i förra veckan är barnet nämligen tandlöst, en liten glugg i frammen bjuder hon på efter att misstagit tanden för en kärna i ett äpple och sedan studsat runt mestadels av den kvällen i eufori över den tappade tanden. Om jag där och då kunde blunda för att hon börjar bli stor så slutade jag i samma sekund som jag läste intagningsbeskedet som damp ner i mailen – förskoleklass. Whoa. Nu är jag i och för sig sjukt nöjd, hon har fått plats på en fantastisk (tror jag) skola och kommer i alla fall ha sin bästis med sig, även de om de kanske inte hamnar i samma klass. Men skola alltså. Så pass stort.

2014-06-21 (21 av 40)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.