Resor: Redo för lite vatten?

on

Något C fick mig enormt sugen på när vi tittade på Cypen från första början var Waterworld i Aiya Napa. Parken har redan öppnat för säsongen och jag är sugen på att göra en dagsutflykt hit om vi känner att hotellområdet inte riktigt räcker för att underhålla oss. Om vädret inte håller hyr vi nog hellre en bil och tar en tur för att faktiskt se Cypern på riktigt.NEWMAPWITHHOTSPOTSNEW6Jag blir ju gärna lite som ett barn. Det är därför jag gillar barn, man får göra roliga saker. Åka rutschkanor kan definitivt vara en av de sakerna som jag annars  struntar i om det råkar vara för kallt. För det är ändå bara april, ingen vet hur varmt/kallt det kommer vara. Jag hoppas dock på bättre lycka än mina två senaste resor till Kanarieöarna då jag knappt tog av mig från långtärmat på hela veckan.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.