Resor: Till Ayia Napa

on

Nätet här tillåter inga fina långa inlägg med bra bilder tyvärr, så ni får korta små uppdateringar. Igår smet vi från hotellet och vår all inclusive för en dag på utflykt. Fem timmar utan vagn, inte ett ljud från det där lilla barnet. Hon som tycker allt är så spännande.

Vi åkte limousintaxi, tittade i affärer och åt lunch på en väldigt vanlig turistrestaurang. Konstaterade att maten på hotellet var betydligt mer att hurra för. Åt glass, spanade på suspekta barer och nöjde oss med att vi är ganska bra placerade där vi är. Fast den där strandpromenaden alla pratar om? Vet inte vart den är.

One Comment Add yours

  1. Menar du strandpromenaden i Ayia Napa eller i Fig Tree Bay?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.