Om att säkra minnen.

on

Ikväll tog jag på mig det inte så lilla jobbet att försöka flytta alla bilder från en förvaringsenhet till en annan. För även om jag har dem säkerhetskopierade till en lös hårddisk så känns det inte helt säkert. Ännu mindre efter att jag tappade nämnda hårddisk i golvet inte mindre än två gånger under en och samma dag. Så, nu får de flytta upp i molnet till min dropbox tills vidare. Förutom att de finns på den lilla metallbiten då. Så där i bakgrunden snurrar molnet vidare, tar till sig fler och fler bilder.

2012-05-17_lillae4mån (2 av 4) 2012-05-17_lillae4mån (3 av 4) 2012-05-17_lillae4mån (4 av 4)

Och vilka minnen. Jag har nästan glömt bort hur barnen såg ut när de var små. Vad vi gjorde, deras leenden. Insikten slog mig precis att jag har minsann inga småbarn längre. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.