Vart tog våren vägen?

on

Hoho? Somnade jag och sov mig igenom hela våren och sommaren för att vakna upp i november? Jag funderar nästan, för närmaste dagarna har det mest öst ner. Häromkvällen regnade det så häftigt och tungt att jag nästan trodde jag flyttat till tropikerna. Regnmässigt då, för såklart var det ju inte jättevarmt. Förra lördagen däremot, när vi hängde i Nora. Då sken solen sådär fantastiskt och bara man vände sig mot solen så kändes den. Jag älskar ju såna dagar.

2015-05-14 (2 av 55) 2015-05-14 (3 av 55) 2015-05-14 (4 av 55) 2015-05-14 (7 av 55)Dessutom fikade vi. Sjukt onyttiga munkar som den där treåringen smilade till sig av mormorn som har ganska svårt att säga nej. Men de var goda, klart man måste passa på. Vi  som aldrig fikar annars. Förutom idag då, men så har vi varit på utflykt med.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.