I ett regntungt Östersjölandskap

on

Malmö visar sig ju inte från sin charmigaste sida direkt, det mest blåser här. Vi bor ganska nära kontoret på Östra Varvsgatan som ligger nere i hamnen i närheten av Turning Torso, det är ganska smidigt nära centralen där vi inkom efter många om och men. För den här dagen hörrni. Den går till historien som väldigt, väldigt konstig.

Det hela började imorse, när jag och barnen hade världskrig innan förskolan. Perfekt boost för mammasamvetet när man ska vara borta hela veckan i stort sett. Dessförinnan hade jag konstaterat att mitt kreditkort märkligt nog försvunnit. På väg till bussen (som jag missar) konstaterar jag att jag har glömt headset. Tar mig till Centralen, handlar nytt headset och går därifrån nöjd. I ungefär tre sekunder – tills jag inser att shit – telefonladdaren också?! Men då satt jag ju redan på tåget. På väg. När jag sen går av tåget har jag inte väskan med mig. Den ligger kvar och jag får öva springmarsch efter SJ-personal som lämnat. Nyss höll jag på att bli påkörd av en cyklist när hen blev prejad.

2013-01-21_caletadefuste (4 av 13)Men men, jag håller mig vid gott mod och bara väntar på vad som ska ske härnäst. Någon sån här vacker utsikt från kontoret var det ju då inte. Men Malmö har säkert bättre dagar än idag. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.