Barnprylar: Tips – Get Real Kids (STF) söker barn(familjer) för uppdrag i fjällen!

on

Har ni inte hela sommarens semester spikad men är intresserad av att göra en annan typ av semester och har barn i rätt ålder? Personligt älskar jag projektnamnet men vi är tyvärr inte riktigt i målgruppen ännu. stf

Svenska Turistföreningens projekt Get Real Kids söker 250-300 barn i 100 familjer med barn i åldrarna 6 – 12 år som med sina familjer vill vara med och utveckla ett barnkoncept för vandringsleder och fjällanläggningar. Alla friluftsintresserade familjer är välkomna att anmäla sig. Ingen fjällerfarenhet behövs.

Uppdraget går ut på att på egen hand upptäcka fjällen och ta del av det utbud som finns på och runt våra fjällanläggningar för att sen komma med idéer och förslag till framtida utveckling.

Get Real Kids genomförs på fem destinationer i den svenska fjällvärlden med sommarfjäll som ger långa dagar och ljusa nätter. Familjernas uppdrag pågår mellan vecka 27 – 29 och ni kommer att vistas i fjällen mellan 5 – 6 dagar. Alla familjekonstellationer med högst två vuxna, minst två och högst tre barn är välkomna att anmäla sig.

De fem fjälldestinationer som är värd för uppdraget Get Real Kids är STF Grövelsjön Fjällstation, STF Abisko Turiststation, STF Ramundberget, STF Saltoluokta samt vandringsleden mellan Nikkaluokta och Vakkotavare, där en del av turen går längs Kungsleden.

För mer info och anmälan – gå in här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.