Home Sweet Home

on

Vi kom hem rätt tidigt i eftermiddags efter en ganska snabb och smidig bilfärd de nästan 50 milen hem ifrån Karlskrona. Jag har ju varit lite halvrisig hela senaste veckan, även om jag inte haft feber på några dagar så har rösten blivit mer och mer irriterad för att imorse knappt existera. Så nu är det kurering av stämband som gäller, för i veckan har jag helt galet många inbokade möten som jag inte kan lägga om. Men, lite glass på det här så lär det väl bli alldeles toppen tänker jag? Träningen däremot, den fick jag skippa såklart.

Jag erkänner att jag funderade lite innan på om inte A ändå var aningen för liten för att riktigt orka med det späckade schemat som var, men bortsett från en liten dipp under gårdagseftermiddagen (som jag har full förståelse för) har det varit ett rent nöje att åka med den här blivande sexåringen. Hon är ju rätt skön måste jag erkänna.

22052015-IMG_8007Resan har varit helt fantastisk, att hänga med dessa sköna personer och deras barn har varit ett sant nöje! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.