Derby: En tung måndagsrit

on

På måndagar har vi scrimmage på Ekvallen, igår borde jag väl inte åkt dit med tanke på hur jag lät – men jag kunde bara inte låta bli. Så jag hamnade där i alla fall. Tänkte att jag testar väl en eller två lines och går sedan av. Trodde jag ja, det slutade väl med att jag stod över kanske två gånger för att sen köra (kanske inte på 100 men ändå) rakt av. Jag erkänner att jag var på ganska dåligt humör när jag kom dit, men det var som bortblåst när vi väl kom igång. Bra grej!

Vi körde först våra egna lines, för vi ska ju snart spela match igen. I Uppsala den här gången, den 13 juni. Jag har fått plats på rostern igen, är så pass glad för det. Igår hade vi alltså träningsmatch inom ligan, först A mot A, B mot B och C mot C för att sen blanda upp oss helt och hållet17281551743_68e3acb516_k

Bild: @helenaisthlm på Instagram

Det är visserligen skitläskigt att stå på tracken och försöka stå emot några av de bästa i Sverige, men också så himla oerhört lärorikt. Och det känns inte heller som att jag blir manglad på samma sätt längre, inte som i början vilket i sig är en självförtroendeboost utan dess like.

Dags att lägga i en högre växel helt enkelt! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.