Att se fram emot saker!

on

Åh vet ni, jag blir så usel på att blogga när min PMS slår till. För jag vill inte låta negativ jämt. Det blir nämligen ganska tjatigt, så jag försöker fokusera på bra saker. Som att vår träningsresa i höst är bokad. Som att träningen igår ändå kändes helt okej. I att det faktiskt är fredag redan imorgon. Att det bara är runt tre veckor kvar till semester. Att sommaren snart är här. Och allra mest att PMSen snart är över.

trackadvantage

Dessutom är det inte många veckor tills jag åker till  Gotland, några veckor senare väntar Astrid Lindgrens Värld och därefter Mallorca och så som ni ser då, Barcelona i höst. Massa, massa kul saker att se fram emot framöver helt enkelt. Och ni? Ja, ni ska få massa mer bilder från våra dagar i Polen, för jag har mängder av fina saker att visa er.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.