Att komma igång med hemmaträning

on

Jag rör mig som ett kylskåp ner på mattan för att försöka hänga med i den där pilatesvideon jag snurrat in mig på Youtube. Känner mig stelare än stelast och flåsar som en flodhäst där på golvet medan benen skriker av smärta för varje rörelse. Vissa är så himla bra på det här med att träna hemma och vissa, som jag får kämpa med varenda fiber i kroppen för att få det att bli av.

Igår fick jag i alla fall till ett litet pass på en halvtimme där hemma på golvet, ikväll är det två timmars träning med mitt lag. Imorgon har jag välförtjänst vilodag.  Jag måste börja variera min träning mer, det blir alldeles för enformigt för mig med bara derbyn, jag behöver stärka andra partier och framförallt röra på mig mer. Men att hitta tid att ta sig iväg/ut är svårt, jag är redan borta mycket som det är och behöver lösa andra vägar. Vardagsrumsgolvet är bra då, hur trist det än är.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.