Mystiska utslag och träningsdejt

on

Idag blir det hemmahäng, A har fått mystiska utslag på haka, bakom örat och på övre delen av bröstet. Skulle kunna vara vattkoppor. Skulle kunna vara svinkoppor. Ja, ni fattar. Inte välkommen på förskolan just idag i alla fall. Vilket såklart var lite trist, för hennes kompisar skulle kommit hit och tittat hur vi bor. Men det känns ju inte riktigt rimligt just nu, vi vill ju inte smittas. En annan dag helt enkelt!

Egentligen har jag inte tid med VAB, men jag orkar inte engagera mig och jobba hemifrån dagar som dessa. Vi bara myser, den tiden att stressa är inte värt. Kan jobbet inte vänta får någon annan helt enkelt kliva in och hjälpa till. Alldeles för mycket arbete idag känns personberoende, jag tror det stressar skiten ur oss. 

 Själv har jag tränings- och middagsdejt ikväll, vad som kommer bli mitt första besök på SATS sen jag plockade ut det där kortet i oktober. Snacka om värdelös utdelning.

2 Comments Add yours

 1. Stackars A – hoppas kanske ändå på vattkoppor så att ni får det överstökat, även om det liksom aldrig passar i tiden att få det… Hoppas att hon mår bra iaf..

  Vågar inte ens räkna efter hur många gånger jag varit på gymmet med mitt kort… Tror det är bäst att jag låter bli att tänka på det helt enkelt.
  Önskar er en mysig dag!
  Kram

  Like

  1. Ämma says:

   Njae, jag hade också hoppats på vattkoppor men det var inte tionde gången gillt på den fronten nu heller verkar det som.. 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.