Resor: En försmak på Barcelona

on

Vet ni? Jag har ingen försommarfeeling alls tyvärr, det känns som det är alldeles för långt bort att ens tänka på och då är vi inne i juni. Vad händer med tiden? Den bara springer fram och det är bara en och en halv månad tills vi är på Mallorca. Det kommer ju bli alldeles fantastiskt såklart, men jag skulle gärna få njuta lite av det fantastiska som även Sverige kan bjuda på. Ibland.

Just nu har vi massa kul på gång, många av våra kvällar är uppbokade framöver med aktiviteter. Och träning. Jag ska dra i en högre växel på riktigt och få igång med dagliga promenader också utöver mina träningspass (som just nu ligger mellan 4-5 per vecka). Så tiden lär springa iväg ännu mer. Någonstans ska vi hinna njuta med. Av de månader vi inte får tillbaka. Av den tid vi inte mer än hinner blunda för. barcelona barcelona2 barcelona3

Fast lite feeling får jag ändå när jag tittar på bilder från lägenheten som vi har hyrt i Barcelona i september. Vi kommer njuta något galet. Tapas, sol och strand. 

4 Comments Add yours

 1. Åå så mycket kul du har framför dig! Och bilderna ser helt fantastiska ut!
  Har inte heller någon sommarfeeling, inte alls. Såg de stackars studenterna som hade picknick igår och huttrade bara jag såg dem.. Sååå trist att typ behöva vinterjacka i juni… Hoppas att det vänder snart!
  Kram till dig!

  Like

 2. Barcelona är fint och det finns ju sp mycket att se sär: Gaudis alla verk och den fantastiska La Familia Sagrada till exempel (köp gärna “skip the lind-biljett!) Perfekt med stranden nära oxå (även om vi var där i februari). Barcelona är inte bästa staden för tapas, men det finns ju ändå.

  Like

  1. Ämma says:

   Jag var senast i Barcelona 2010, så det har säkert hänt en hel del sen dess. Nej, bäst för tapas är de helt klart inte men vi hoppas kunna hitta en del guldkorn. Dessutom ska vi ju träna bort en del av dagarna, så får väl se hur mycket sightseeing vi hinner med! 🙂

   Like

 3. Johanna says:

  Jag har strumpor på mig, i juni. Tror aldrig det hänt tidigare… Barcelona låter kul!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.