Inte många knop här

on

Just nu skulle jag ärligt talat vilja frustationsfrossa deluxe i såna här cupcakes som vi fick i Gdansk. Men det skulle ju bara innebära magont och slöhet även för mig…. 

Jag erkänner mig stressad, det är nämligen bara sex arbetsdagar kvar för mig innan jag åker till Gotland, här är jag hemma och vabar för en sjuk treåring. Inte riktigt i min beräkning, efter förra veckans mystiska utslag har jag redan skapat en sjuk hög att plöja ikapp. Men vad gör man när barnet har låg feber och är i stort sett komplett utslaget?

Så bloggen har fått vila lite, kommer troligen få vila lite mer. För jobb, träning och familj (inte i den ordnigen) måste hinnas med också. Lär nog inte bli borta länge dock, om jag hinner i eftermiddag tänkte jag ta och titta på temat här på sidan. För jag är då aldrig nöjd.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.