Nytt utseende och en del fix

on

Som ni ser bär bloggen nytt utseende. Ett jag faktiskt gillar, jag hoppas att det inte är några bekymmer för er? Däremot har jag klantat till det lite med de utvalda bilderna, de visas därmed dubbelt i inlägget på de flesta ställen, jag kommer ordna upp det framöver. Tills dess får ni helt enkelt blunda lite.

Om det är andra saker ni saknar/önskar så skrik till, jag är ju ingen expert på sånt här och tittar ärligt talat mest på färger jag gillar och på funktionalitet sekundärt.

5 Comments Add yours

 1. Emma says:

  Jättefin sida, ser väldigt proffsig ut! MEN, (som jag minns att jag har kommenterat om en gång förut när du gjorde om, herregud vad jag gnäller…) så gillar jag när man enkelt kommer vidare till nästa inlägg, nu måste man gå tillbaks för att läsa det tidigare inlägget om jag inte har sett fel. Kanske någon knapp, tidigare inlägg eller så. Kram från en trogen läsare=)

  Like

  1. Ämma says:

   Ja, den lilla detaljen har jag faktiskt sett och jag ska försöka hitta ett bra sätt att få in det i kodningen! Tyvärr är jag inte jättehaj på just såna här tekniska grejer, så ha lite tålamod! 🙂 Tack för input!

   Like

 2. Jättefint! Men jag håller med Emma, gillar när man lätt kommer åt inläggen efter varandra.
  Kram och trevlig helg!

  Like

 3. Ullrika says:

  Å jag tycker samma som dom ovanför 🙂

  Like

  1. Ämma says:

   Jag jobbar på det… Måste tydligen bli bra på det här med kodning och det är ungefär så tråkigt som jag någonsin kan tycka något är tråkigt.. 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.