Somriga dagar, 6-åringar och semester

on

Så jag har blivit riktigt dålig på att blogga ja, för jag håller på med annat. Vi styrde ner mot stugan i måndags efter en intensiv helg där vi förberett ny skrivbordslösning för barnen och ordnat en del här hemma. Ikväll kom vi hem igen efter några härliga dagar blandat med en utflykt till Astrid Lindgrens Värld för att fira vår nyblivna 6-åring. Imorgon hägrar Mallorca. Därifrån kommer nog en del uppdateringar, men ärligt talat inte så många förrän i efterhand. Semestern går ut lite att på detoxa mig själv från sociala medier, liksom bloggen. Men lugn, bara lugn. Det är bara tillfälligt och för att få ut det mesta möjliga av semestern tillsammans. Vi hörs troligen snarare än snarast igen!

IMG_6481 IMG_6501 IMG_6502 IMG_6507

One Comment Add yours

  1. Hoppas att ni har det helt underbart på Mallis! Iaf lite mer solsäkert än här hemma där det är toppen ett par dagar och så regn igen..
    Kram

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.