Kalla mig gärna bortskämd.

on

Men jag är van att ha semester på semestern. Så ja, jag är aningens lite bitter. För lagom till att jag gick på ledighet försvann solen. Och borta är den. Här är istället, regn, regn och åter regn. Det är väl ändå ingen katastrof, men det är svårt att hitta på roliga saker när det inte bara är jag i den här familjen som skyr kylan. De fick ju dock en fantastisk vecka i Nora, så att hänga lite mer inne gör nog inte dem något egentligen.

Så istället har jag packat barnens kläder inför Mallorca, hängt på lekland, varit på shoppingsväng och försökt aktivera här hemma. För det här att hitta på dyra saker varje dag fungerar ju faktiskt inte heller. Vi ska se om vi kan hitta lite mer vänliga aktiviteter framöver, för mer frisk luft måste ta sig in.

Ikväll blir det biobesök, det har tjatats om länge och vi har biljetter som bara väntar på att användas. Dessutom behöver Ikea hjälpa oss med organisering av klädförvaringen, för där har jag gjort ett ryck och barnen ska få flytta ur garderoberna i nedre hallen till en egen byrå i sitt rum.

31052015-IMG_8254 31052015-IMG_8255 31052015-IMG_8257Om några dagar bär det ner mot stugan istället, sist vi var där fanns förhoppningen om en fantastisk sommar runt knuten! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.