Om vardagen och Velamsund

on

Så skolan har börjat, vi har hunnit med vår första VAB. Jag har hunnit börja komma in i jobblunken, lika så E. Samtidigt har jag kämpat med att få till det här temat så att ni kan bläddra direkt, men det verkar inte gå. Tyvärr. Så jag får tänka om. Och göra det bästa av situationen. 

Häromhelgen var det fantastiskt fint här i Stockholm, vi passade på att ta en av årets sista baddagar. Jag säger en av de sista eftersom jag innerst inne hoppas på bad i Barcelona. Velamsund ligger här i Boo, men trots det har jag aldrig varit där tidigare. En mysig liten strand med glasskiosk (där det var utförsäljning – jackpot!) omgiven av hästhagar. Nere vid den lilla hamnen ligger restaurangen Långa Raden där man kan få smaklig middag eller lunch, helt i idylliska omgivningar. För det är banne mig det bästa med Nacka, allt vatten som omger oss överallt.

22082015-IMG_9250 22082015-IMG_9251 22082015-IMG_9254 22082015-IMG_9271 22082015-IMG_9272Jag känner på riktigt att den där blogglusten börjar återvända så smått. Fantastisk känsla ändå. 

2 Comments Add yours

 1. towe says:

  Hurra ny design. Jag är en utav de som liksom inte orkar med ett klick till på varje inlägg 🙂

  Like

  1. Ämma says:

   Nej, förståeligt. Jag försökte få den andra vettig, men njae – det gick sig inte. Så ja – det får duga! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.