Tradera för hela slanten

on

I förrgår, när jag VABade passade jag på att göra lite nytta här hemma. Så, istället för att ligga i soffan och ha det skönt gick jag ner i källaren (vem är jag ens?!) och rev ut allt jag kunde hitta vad gällde barnkläder och skor. Det här släpade jag sen (ja, helt klart släpade eftersom det var snortungt) upp till lägenheten, gick igenom, kategoriserade och tog kort på. Eller okej, jag har fortfarande några sopsäckar (ja) fulla med småbarnskläder (dvs upp till storlek 86) som jag bara inte orkar ge mig på. En annan gång eller så.

27082015-IMG_9283 27082015-IMG_9306 27082015-IMG_9321 27082015-IMG_9336-2Resultatet blir en hel laddning med annonser på Tradera. Om jag tjänar något på det? Återstår att se. Jag skulle inte tro att det är tillräckligt för att känna att jag ska orka göra det igen. För herregud vad ni är bra som orkar hålla reda på alla grejer, sälja av om vartannat och faktiskt, faktiskt har ordning i förråden. Det har inte vi.

2 Comments Add yours

 1. Jag MÅSTE ta tag i den där vinden imorgon. Eller någon annan dag. Fy.

  Like

  1. Ämma says:

   Det är lite skönt att andra har samma problem. Faktiskt.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.