Ofrivillig bloggpaus

on

Så, Barcelona hände. Och här blev det tyst och tomt. Någonstans på vägen checkade jag ut i komplett semestermode, eftersom datorn låg kvar hemma blev det inte några alls uppdateringar här. Faktiskt en bra sak. IMG_7706 IMG_7724 IMG_7769 IMG_7773Men jag är här, jag är hemma och jag mår bra. Resan var fantastisk på alla möjliga sätt, jag ska berätta lite mer om den snart. Först måste jag bara avverka de där surdegarna som jobbet bjuder på efter en veckas ledighet och se till att bli frisk. För den här envisa förkylningen vägrar helt lämna min kropp, hur mycket jag än fäktar.

Självklart har barnen varit sjuka medan jag var borta, E har fått dragit tungt lass. Han kom nyss dock och berättade att han minsann ska åka med jobbet till Madrid i vår, själv lyckades jag ducka ännu en resa till Bromölla. Saker som inte är riktigt samma. Fast, det är klart. Jag har också en del på gång framöver, så man ska väl inte klaga direkt. Faktiskt inte alls. Hej vardag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.