Back to the 90’s

on

Jag vet inte med er, men jag hade minsann minst en skepparkavaj under högstadiet/gymnasiet. Det var länge, länge sen. Men nu är det tydligen dags igen?

Förresten handlar jag väldigt, väldigt sällan på HM. Jag tycker inte att deras kvalitet är tillräcklig för hur mycket jag tvingas tvätta mina kläder, förutom deras Conscious kollektion köper jag sällan annat än slit- och slängkläder till barnen. För det är helt klart effektivt att ha med tanke på hur mycket kläder de faktiskt går igenom. Fast vi ska försöka minska även på det, för billigt är ju inte alltid bra.

Fast så hittade jag den här. Och kände att jo – jag ska nog minsann faktiskt ha mig en sån. Trots att jag vet att jag kommer frysa arslet av mig. Men ibland kan det vara värt det ja. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.