Om en gången helg i stugan och nederbörd

on

En gång i tiden hade jag ganska lugna barn, såna som faktiskt kunde vara nöjda med att titta lite på tv, spela på ipad, läsa böcker, bygga med lego, leka lugna lekar inomhus när det regnade. Sen smällde något till för cirka ett år sen, A som tidigare varit en filbunke fick överskottsenergi deluxe och började klättra på väggar.

Så, att vara i stugan helger när regnet strilar utanför dörren kräver en del kläder. Bra kläder. Tåliga kläder. Sån tur att de har det, tur är det också att de numera roar sig själva där ute, för jag har ju inte det. Förra helgen hängde vi alltså i Ramsdal, läste böcker, bakade pepparkakor, rullade marsipan och åt god mat.

Dessutom tittade vi på årets mysigaste inslag i min värld, nämligen Vinterstudion och längdskidåkning. Det hade bara kunnat vara mysigare om nederbörden var i form av snö och inte regn. IMG_0683 IMG_0738

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.