Resor: Inte riktigt redo för Amsterdam

on

Som ni vet har jag varit hängig rätt länge. En månad och lite till faktiskt, med något litet avbrott när det istället var barnen som var sjuka. Sen åkte jag på’t igen. Mest handlar det såklart om att jag varit dum och börjat träna för tidigt igen, så jag får ju skylla mig själv.Om en vecka åker jag till Amsterdam, jag ser  fram emot helgens match som ska spelas (som jag hoppas vara frisk nog för). Att sitta på mysiga caféer och inte frysa ihjäl, att gå omkring och strosa kring fina kanaler. Se en ny stad.

Dessutom vet ni ju att jag är lite svag för indonesisk (främst Balinesisk) mat och har därför fått upp ögonen för restaurangen Blauw som ska ligga i närheten/i Vondelpark. Hoppas kunna peta in ett besök här för lite retning av smaklökar. Ett ställe som jag dessutom snubblade över i Barcelona var 360volt, som har så sjukt snygga lampor och jag blir så pass sugen på en tripod därifrån. Om det bara funnits i min budget.

Men det är väl bara att packa ihop en väska och dra? Njae, jag saknar nämligen en ganska viktig detalj. Nämligen bra vinterskor att traska omkring i. Så det måste åtgärdas innan vi åker på torsdag morgon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.