Nyårslöftena

on

Jag har inga riktiga nyårslöften i år, mer än det vanliga – att jag ska vara snäll mot mig själv. Kanske mer än tidigare. För att det behövs betydligt mer. Förra året var bra på många sätt, men gränser och ramar för mig själv och hur jag ska må blev till små geggiga fat snarare än en väloljad motor. Så mycket skräpmat, så lite motion och så dåliga nätter.

IMG_1254Jag behöver ge mig själv mer sömn, mer frisk luft och mer vanlig mat. Självklart behöver jag också mindre läsk, mindre vakna nätter och mindre stress.  Det är på den nivån jag tänkte påbörja året, med att ge mig själv rätt förutsättningar. Så ikväll, när jag egentligen vill bara gräva ner mig med en godispåse av PMS frustration (och sötsug) så klappar jag mig axeln för att det faktiskt inte blev så. På bilden förresten, den fantastiska vietnamesiska fläsksoppan som E serverade i lördags. Om to the nom.

Framöver ska jag väl försöka komma igång med någon typ av träning igen med, men det får bli vad det blir och när det blir. Mitt psyke vill inte just nu, jag känner inte för att pusha igenom. Men snart så, det ska komma det med. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.