Träningsstart igen!

on

Vet ni vad jag fick göra i söndags? Jo, jag fick träna. På riktigt. Det var så himla, himla jobbigt tyckte min kropp. Men jag tyckte nog mest att det var himla, himla roligt. Det känns dock att kroppen inte är riktigt “van” igen, så jag försöker att inte stressa igång den och eftersom jag fortfarande har lite bekymmer med bihålorna vågar jag inte riktigt än ge mig tillbaka på simningen.

IMG_1888Igår körde jag ett kort litet hemmapass med styrka, ikväll ska jag på träning igen om jag hinner packa iordning inför resan innan dess. Hoppas verkligen det, för det vore skönt att få en genomkörare i kroppen innan semestern så jag inte slirar för mycket på resan och bara lever på socker. Förresten är det kanske det mitt resesällskap måste göra eftersom hon legat däckad i influensa sen i helgen och fortfarande inte är riktigt på benen. Men taggad är jag!

 

One Comment Add yours

  1. Jag längtar oxå efter att börja träna, men vi har varit mer eller mindre sjuka i fyra veckor…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.