Resor: Att se och göra i London

on

Kvällens nöje är att lista ut vad det finns att se och göra i London, speciellt så här i början på mars när våren inte riktigt kommit. När det troligen (enligt SMHI) ska regna hela nästa helg och när det inte finns en jättestor shoppingbudget (helt mitt eget fel).

Nu har jag rannsakat mig själv lite och funderat ut lite saker jag känner att jag behöver ha sett för att den här trippen ska kännas på riktigt. Det här ska inte jämföras med någon guidebok, eftersom jag egentligen inte alltid är intresserad av de mest turisttäta stråken utan kan ha helt annan agenda. Men här kommer den i alla fall, min lista so far:

 • Primark
 • Covent Garden
 • Paddington Station
 • Big Ben
 • Postcard Teas
 • Coconailbar (manikyr och en drink liksom?!)
  Äta bra indisk mat
  Buckingham Palace
 • Afternoon Tea

2 Comments Add yours

 1. Cissi says:

  Åh, låter som en bra lista!!

  Like

 2. Ja Postcard Teas ska du inte missa. Inte Chinatown heller om du letar udda te. Jag har bloggat om en bra men rätt dyr indier men kedjan Masala Zone är också bra. Äsch, det finns ju massor. Kan rekommendera Holland Park om du vill mata ekorrar och dricka te. Det ska vara ovanligt vintrigt de närmaste veckorna säger Met Office men det är iallafall varmare än här och mycket blommar redan.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.