När pollen har tagit det bästa ur en

on

03052016-IMG_0681Jag skröt så i måndags om att jag minsann inte alls kände av det där med pollen i år, jag som brukar vara rätt sänkt den här tiden. Så har jag varit ute i solen, suttit på balkongen och njutit. Ni vet, sånt som jag egentligen inte kan. För jag trodde att det var lugnt. Men så i tisdags började det klia i ögonen och halsen började svida. Det växte såklart och igår kväll kände jag mig riktigt sjuk, trots tabletter.

Idag var tyvärr inget undantag, det svider i mina små ögon och jag hoppas att få vara inomhus mestadels av dagen just nu, speciellt när det blåser så att jag andas in allting. Men herregud så vackert det är ute. Så det gör ingenting.Trots att det kändes som att springa ett maratonlopp bara genom att öppna korken på barnens yoghurt vid frukosten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.