När Sverige bjuder på sommar!

on

De här första dagarna i juni har ju varit smått magiska – vågar man tro att den här starten på sommaren betyder en fin semester? Nej, så långt ska vi inte dra det och jag är faktiskt nöjd så länge det inte hällregnar. Annars kör vi väl kläder efter väder.

image Men dessa dagar är det ju snarast inga kläder som gäller och jag gick faktiskt hemifrån i klänning häromdagen och bara det är en roligt ovanlig men kul grej. För när har jag klänning? Aldrig. Måste jobba mer på det! Idag körde vi glasspaus och en sväng ner till båtarna och sundet för att känna av vattnet. Glassen var helt klart godast!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.