En sista dag på Sandhamn

 • Snart är långhelgen till ändå och vi har egentligen bara frukost och städning kvar på agendan här på Sandhamn. Det har varit en väldigt fin helg på många sätt, men vädret hade ju kunnat gett oss några grader till för så här varma kläder hade jag inte med mig.

imageimageimageimageSandhamn är en fin liten ö som jag kommer skriva mer om snart, men summa summarum förstår jag att den här delen av skärgården lockar besökare. Jag rekommenderar verkligen en tur ut, oavsett om det är dagstur eller att ni hyr ett hus. Fast priserna är såklart saftiga – tomt på inte jättekul läge med rivningsobjekt ligger ute för strax under 7 MSEK, så fynd är nog sällsynta även för sommarhyra.

Det här inlägget skulle gått upp imorse, men jag har inget bra sätt att blogga från telefonen – så missade att det inte gick upp. Vi är nu hemma i Nacka efter kort färd, barnen sover och jag är inte långt efter. Imorgon börjar en udda vecka och det känns som om det blir ett par stressiga veckor innan semestern som faktiskt bara är runt 20 dagar bort.

2 Comments Add yours

 1. Fantastiskt fina bilder! Ser verkligen sådär idylliskt ut som man drömmer om att det ska vara 😉

  Like

  1. Ämma says:

   Det var det faktiskt, men nackdelen med snålblåst och en tung systemkamera (och barn runt fötterna) är att man inte riktigt orkar gå och fota allt som man egentligen skulle velat…

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.