Kalasdags (en iskall historia)

on

Häromveckan drog vi ihop ett kalas för Lilla A och Lykka, A den stackarn har ju faktiskt aldrig fått ett riktigt kalas tidigare. Det är nämligen inte helt lätt att få ihop något när hon fyller mitt i sommaren. För det första är vi aldrig hemma, för det andra är ingen annan någonsin hemma och för det tredje är det helt enkelt inte sånt man roddar mitt i sommaren. Men nu fick vi rumpan ur och drog ihop till en tjejkväll i parken för henne och L. Vi bjöd in samtliga tjejer i den befintliga klassen, för i höst går de skilda vägar och nya tillkommer. Perfekt avslutning som kanske knyter lite extra bra band över klassgränserna! 
13460898_10153583083806867_869233076_oVi hade hoppats på fint väder, tjusig dukning med våra fina tallrikar, bestick och allt annat vi klickat hem från Barnkalaset som sponsrat tillbehören till kalaset. Men så hopade sig molnen och det blåste upp – och herregud vad det blåste upp. Jag, som ändå klätt mig rätt ordentligt tyckte jag stod och huttrade i nästan två timmar.

Barnen? Nejdå, inte ett ljud (förutom från en som vägrade ta på sig annat än sin sommarklänning) om att vinden eller kylan var jobbig. De sprang runt, lekte lekar och åt kakor. Vi matade dem med pastasallad och senare även glass (hur de nu kunde äta det i kylan…). Vi vuxna kämpade med att inte få alla ballonger, serpentiner och pynt att blåsa iväg, för det är nackdelen med att ha ett kalas bredvid havet – det blåser tydligen rejält när det väl blåser. Och bilder på barnen får ni klara er utan…

Barnen verkade ha ett väldigt trevligt kalas och jag tror de var nöjda (den ena sa till och med att det var det BÄSTA kalas hon varit på) och födelsedagsbarnen fick otroligt fina presenter från sina kompisar! Själva fick de avsluta med en skattjakt, där de fick hjälpas åt att hitta varsin påse med lite goodies. Det vill säga, inte godis – för på en torsdag kändes det inte aktuellt.

Inlägget innehåller sponsrade produkter från Barnkalaset.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.