Sommarrea på Stadium

on

Häromkvällen lyckades jag kliva in på Stadium lagom till de plockat fram sin sommarrea och gjorde därmed ett par fynd åt barnen. Med idrott flera dagar i veckan och dessutom ett aktivt liv i övrigt (vart är mitt barn som bara satt stilla förr?) behöver A massvis med träningskläder så vi inte riskerar ha tvättkorgen full hela tiden. Dessutom börjar hon bli större och vill ha lite mer attityd i kläderna. Och med större menar jag inte bara som äldre. Jeez vad ungen växer (även om hon fortfarande har en bra bit till 120).

Dessutom så passade vi på att köpa årets födelsedagspresent – en ny kickbike. Hennes gamla sparkcykel har levt i många år nu och har tyvärr börjat ge med sig, så det är hög tid, med barn som använder väldigt få leksaker får man liksom vara glad för att ha några uppslag alls!

Lillasystern blev ju inte utan hon heller utan fick sig en tunn vindjacka och ett par mysbyxor. För är det något de inte har ett enda par av så är det just det. Tyvärr fick jag inte napp på det jag helst av allt hade tänkt köpa, nämligen en ny skaljacka åt A som tappat bort sin och därmed inte egentligen har något bortsett från sin nya regnjacka (som är en skaljacka modell tunnare). Egentligen var det väl kanske inte barnen som var i störst behov, utan jag. Men ändå blir det alltid barnen som är lättast att handla till. Jag känner mig aldrig på rätt humör, kläderna sitter aldrig så bra som man hoppats (urk) och så känns det alltid roligare att handla till dem? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.