En tillfällig lösning

on

Visst är det skoj när man fått tillbaka en del av blogglusten och så bam kraschar ens blogg? Nej, inte det minsta faktiskt. Efter lite felsökning visade det sig att det helt och hållet låg i det tema som jag använt till bloggen, vilket gjort den onormalt seg (nu menar jag riktigt, riktigt seg) så pass att flera inte orkat vänta på den att ladda. Svarstider upp till en halv minut är inte okej i dagens bloggläsarvärld när allt ska gå fort, fort…

Så. Det här är en tillfällig lösning, för den enda andra som fanns tillgänglig var att gå tillbaka till orginalteman från wordpress och det tänkte jag banne mig inte. Jag är ledsen för allt strul, men ibland går det bara inte ens väg helt enkelt. Målet är att kunna använda det tema jag bestämt mig för och kunna sätta den designen. Tills dess det är möjligt på ett eller annat sätt kommer det se ut så här. Det kommer bli fint! Och bra!

2 Comments Add yours

 1. Å nej vad trist med strul… Hoppas det löser sig!

  Like

  1. Ämma says:

   Tack, det hoppas jag med – är lagom tröttsamt.. 😦

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.