Kortvecka och magvirus

on

Vet ni vad jag gjorde igår? Nej, det vill ni nog faktiskt inte veta. Men det innehöll en toalett och magknip deluxe. Inte som i de vanliga problemen, utan troligen någon typ av bakterie eller magsjuka. Jippi mig!

Men solen sken och den här tiden på året räcker liksom den lilla trösten, så jag blir sällan speciellt nedbruten av de motgångarna. Dessutom är det kortvecka och alla vet vi ju vad det innebär? Snart helg!

Sin vana trogen är prognosen sol fram till på torsdag då det plötsligt ska börja torna upp sig för att på fredag regna och vara betydligt kallare. Jag undrar om jag ens minns en solig midsommarafton? Men nåväl, dagen blir ju vad den blir och kommer troligen bli väldigt trevlig oavsett väder!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.