Midsommarfirande i Boo Gård

on

Godmorgon! Att få vakna vid halv nio snåret (av väckarklocka) till över 23 grader i skuggan hör inte till vanligheterna här direkt, så det måste vi ta vara på. Igår var vi i Orminge, dit vi cyklade på förmiddagen för lunch.

Själva midsommarfirandet dock, det skedde på Boobadet vid Boo Gård här i Nacka. Jag har aldrig varit där tidigare på firande, men det drog många människor – trots varningar om regn. Men vet ni? Vi klarade oss utan en enda droppe hela dagen. Barnen hann vara med och sjunga vid barnunderhållningen och dansa runt stången innan vi satte oss på bussen tillbaka till Orminge. Förresten, de hann också träffa minst hälften av sina kompisar också som var där för traditionellt firande. Mysigt! IMG_4108IMG_4120 IMG_4121Själv är jag inte så traditionsenlig och det är ganska ovanligt med just midsommar runt en stång, men barnen verkade uppskatta det enormt och var på strålande humör mest hela dagen. Firandet vid badet var bra arrangerat och på plats fanns försäljning av det mesta du kan tänkas behöva för att inte svälta ihjäl, relativt bra prissatt. Hit kommer vi nog garanterat någon annan gång med!

I Orminge blev vi till klockan skulle slå 23 när vi satte barnen på varsin cykel och trampade hemåt i en faslig fart genom Björknäs gator. Fantastiskt fin dag det där full av nöjda barn. Hoppas ni hade en fin midsommar!

 

One Comment Add yours

  1. Låter som en perfekt midsommar!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.