Efter regn kommer snart solsken

on

Godmorgon! Fredag, men ändå inte fredag – för det är midsommarafton och det känns lite udda att höra att resten av världen fortsätter som ingenting alls. Här är vi lediga, slarvar med frukost framför tvn och är redo för dagens äventyr.

Jag funderar faktiskt på om jag ska vara så hurtig att jag väljer en klänning idag, det händer otroligt sällan men jag känner nästan att det kan vara tillfälle. Trots att det egentligen är för kallt ute. Det har ju regnat hela natten, men nu säger faktiskt prognosen att det är slut på regn för idag, även om det ska vara väldigt, väldigt grått ute resten av dagen.

Planen för dagen är att åka till Orminge (så glad jag är att vi inte pep utanför Stockholms gränser) för att fira med vänner. Det är några av våra sista dagar hemma med barnen för i sommar. På söndag åker de på sin egna semester till Nora medan vi arbetar vidare, nästa vecka ansluter jag hos dem för semester!

Nu håller vi tummarna för uppehåll idag och så kör vi midsommarmode! 

2 Comments Add yours

 1. LinizTravel says:

  Glad midsommar 🙂

  Ha en härlig dag!

  Fina inlägg!

  Kram

  Like

  1. Ämma says:

   Tack detsamma! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.