Akkurat! Och om en härlig sommarkväll

on

Det är ju inte min första gång på Akkurat direkt, men gissa om stället levererar? I alla fall om man som jag är ute efter musslor. För det är en sån sak jag ofta kan bli besviken på. Så bäst att sikta på ställena som faktiskt kan.
imageSå efter en dag på kontoret åkte jag in till Centralen och mötte upp E. Sen tog vi en promenad över till Slussen. Njöt av mat, löjligt gott bröd och att kunna prata oavbrutet. Det är faktiskt viktigare än man tror, det där att kunna hålla ihop en mening. Stället var fullt, men inte packat och en vardag utan barn perfekt för oss! image

imageFör de små är i Nora och går det absolut ingen nöd på. Med andra ord kunde vi göra något som aldrig skulle funkat annars – vi tog en promenad hem. Sisådär 11 kilometer i rask takt, tufft men inte omöjligt. Perfekt avslutning på kvällen, jag insåg att det är långt bort till att jag skulle kunna springa den sträckan överhuvudtaget. Får börja om med mina 5k igen.

Fast först ska jag bli av med den här febern. För jag ignorerade visst lite ont i halsen och ansträngde mig maximalt på det. Dålig kombo, men hey – bättre nu än nästa vecka när det faktiskt är semester så!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.