Ordning och reda

on

Gårdagen (och mestadels av denna) har alltså ägnats åt att få ordning och reda i hemmet. Så mycket enklare utan barn hemma, de tenderar ju att ha en åsikt.

Skämt åsido var det totalt kaos en trappa ner, dels har vi aldrig riktigt optimerat garderoberna i hallen. Det är sex stycken, efter lite omstuvning igår visade det sig att vi hade tre gapande tomma. Så in med all Es fiskeutrustning som snott utrymme under trappen. Dessutom kunde vi då flytta ut barnens garderober från lådor i deras rum till hängande. Att garderoben ser något tom ut beror självklart inte på att de inte har kläder. Nej, men tvätten och de cirka tio klänningar var (!!) de redan har med sig på semester gör lite hål.

image imageDessutom har jag rensat precis allt onödigt i deras två rum, någorlunda styrt upp nya pyssellådor. Måste självklart hjälpa dem att hålla ordning, men en sak i taget och plocka undan efter sig blir ledord framöver. Igen. Letade dessutom intensivt efter As kulor hon köpte för ett tag sen och hittade dem slutligen. I smyckesskrinet.

Har nu beställt hem X antal bilder på barnen från de senaste åren för en spottstyver, de ska få ett litet moln med bilder bredvid skrivbordet. Dessutom har vi äntligen beställt några print till hallen. Nu behövs bara något rätt stort (helst flera) till vardagsrummet.

Så, Ikea ikväll kanske?

2 Comments Add yours

 1. Skönt när man väl får det gjort!

  Like

  1. Ämma says:

   Verkligen! Vi har ett himla trevligt hem när det är i ordning…

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.