Nora dagarna

on

Ver ni vad vi roat oss med i veckan? Förutom att spela fotboll, målat brädor och skruvat då. Vi har såklart även varit nere på stan, för den här veckan pågår Nora dagarna.

Det inleddes i tisdags eller onsdags med antikmässa och följdes upp i torsdags av loppis för att vara barnloppis idag. Om jag fyndat? Jovisst. Jag tycker nämligen barn kan få lära sig att allt inte är bäst nytt, så dessa loppisar är toppen.

image imageSpeciellt när man hittar skaljacka från PoP för 80:- och en fleece för 60:- i samma märke. Dessutom knep jag lite Pomp de Lux kläder, Lillasystern köpte sig en snurrklänning för en tjuga. Lagom!

För att vara en sån liten stad är det ofta jippon, redan 29-30 juli kör de Parkfesten och i slutet på aug är det Noramarken som drar knallar från överallt! Lite mysigt är det ju måste jag erkänna. Även om Hindersmässan i Örebro är min bästa.

One Comment Add yours

  1. Kul att ha hittat hit för första gången. Ser fram emot att läsa mer om dina resor som ni tar för er, verkar ju enligt listan som att det blir ett gäng under 2016!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.