Norrköping – en liten pärla!

on

Så, vi har varit i Norrköping i helgen efter veckan i Nora. Inspekterat farmorns nya flashiga lägenhet i centrum. Men också hunnit med massa andra saker. Som att jag idag coachade juniorer till vinst när de spelade på SM-arenan. Det var fint och roligt. Erkänner att jag saknar den dära roller derbyn en hel del. Vet bara inte om det är värt det. Det vill säga all tid. Men kanske sådär vid sidan av eller nåt? Som en kul grej? Tål att tänkas på. Men Norrköping ja, förutom flertalet bilar med dekaler som innehöll “pöka” var det en positiv upplevelse. IMG_4733 IMG_4661 IMG_4659Så fint! Vi har numera då lägenhet via farmorn centralt, så pass centralt att man bara tar sig en sväng upp på stan. Perfekt underhållning en kväll eller två. Allra mest en kväll i juli när vindarna är ljumna och det är vackert som tusan överallt.
Vi var ute och åt middag på lördagen, födelsedagsmiddag sådär i förskott för blivande 7-åringen.

För på lördag är det dags, jag kommer inte vara hemma. Men det är okej säger hon och jag tror det. Vi kompenserar på andra sätt. Men satan vad jag kommer sakna henne. Dem.

Bloggen vill inte ladda upp bilder, jag kämpar med att förstå _vad_ som är fel. För det verkar ändra sig det där. Men jag är också på semester, så bloggen lider lite i affekt för det där som kallar livet. Och det är jäkligt, jäkligt fint just nu ska ni veta. Dessutom är hösten väldigt lång och det är ju en ypperlig stund att få återuppleva det här vi kallar sommar.

One Comment Add yours

  1. Vad fint det ser ut! Vi åker till Norrköping med husbilen i oktober eftersom jag ska föreläsa där.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.