Utan internet i Jämtland

image imageHej ni! Jag har inte gått under jorden, däremot har jag förflyttat mig från Barcelona till norra Jämtland. Det började med ett väldigt tidigt flyg i måndags morse. Självklart hade vi inte sovit något och att stanna en taxi på Paral-lel vid den tiden var ju aningen udda.

Planet var tyvärr en timme försenat och E som hämtade mig på Arlanda hade fastnat i trafikolycka på väg dit. På väg hem var det återigen stopp, så tiden för uppladdning och ompackning till Jämtland blev minimal. Men, vi lyckades. Och allt blev packat tror vi. Sen körde vi uppåt på kvällskvisten, landade här i stugan vid 02:30. Barnen var vakna mestadelen av vägen och nöjda, så det var rätt skönt när de vaknade strax efter 10-snåret.

Härifrån kommer det vara tyst, jag har inget internet och mitt mobilnät tar nog slut ungefär närsomhelst. För man måste vara på rätt ställe för täckning. Orimligt nog verkar det vara på sjön och inte i huset. Men vi är här, vi mår bra och vi har faktiskt fint väder. Vem kunde anat det?!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.